Navorming Stichting LOOP Nederland

Uitnodiging Jaarcongres Podologie 

7 november 2022 in De Basiliek te Veenendaal 

Geachte relatie, 

Stichting LOOP organiseert dit jaar voor de 21e keer het ‘Jaarcongres Podologie & PodoExpo’. Het evenement vindt plaats op maandag 7 november 2022 in De Basiliek, Wiltonstraat 56 te Veenendaal. 

Kennis, inspiratie en bijpraten 

Jaarlijks nemen velen van u deel aan dit congres voor een gevarieerd programma van plenaire lezingen, subsessies en het bezoeken van de stands op de PodoExpo. Naast kennis en inspiratie, biedt dit jaarcongres ook de gelegenheid om weer persoonlijk met elkaar bij te praten. 

Thema van het congres: ‘Samen kom je verder’ 

Ook al ligt onze focus op voeten, we weten dat de voet verbonden is met de rest van het lichaam en dat problemen in de voet ook kunnen leiden tot houdings- en bewegingsproblemen voorbij de voet. Kortom, de voeten zijn een onderdeel van een groter geheel: ons lichaam.  Als we nog breder kijken, zijn er aanpalende disciplines in de eerste en tweede lijn die zich ook met de voet bezighouden, direct of indirect. Door met hen kennis uit te wisselen en samen te werken, maken we samen de zorg voor onze cliënten nóg beter. Wij hebben weer een mooie lijst met sprekers bereid gevonden dit thema vanuit hun specialisme te belichten. In de bijlage treft u het programma aan. 

Accreditatiepunten 

Er wordt accreditatie aangevraagd bij diverse organisaties, te weten ADAP, KABIZ, Keurmerk Fysiotherapie therapeutenregister, KNGF, Medisch Voetzorgverlener (NMMV), ProCert/KRP en V&VN verpleegkundig specialistenregister.  

Aanmelden met korting voor 1 september! 

Iedereen die zich vóór 1 september inschrijft krijgt een korting op de toegangsprijs. Voor leden van LOOP is de early bird fee slechts € 190 (ipv € 210) en voor niet-leden € 230 (ipv € 250). Studentleden van LOOP mogen gratis deelnemen.  

U kunt zich digitaal aanmelden via de website www.jaarcongrespodologie.nl  

Wij zorgen ervoor dat er een naambadge voor u klaarligt bij de registratiebalie. Deelnemers worden tussen 09.00 en 09.30 uur ontvangen met koffie/thee. Het programma begint om 09.30 uur. 

Wij kijken ernaar uit u te kunnen begroeten op maandag 7 november in Veenendaal. 

Met hartelijke groet,

Namens Stichting LOOP

Congrescommissie Jaarcongres Podologie

Stichting LOOP – voor kwaliteit in de voet- en houdingszorg

Domus Medica, Mercatorlaan 1200, 3528 BL, UTRECHT

T 0522 – 24 14 74

E info@loop.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.