Pagina niet gevonden

Printvriendelijke versiePDF-versie

Niet gevondenU probeerde een pagina te openen die niet bestaat. Dit wordt typisch veroorzaakt omwille van een van volgende redenen:

  1. De URL van de gevraagde pagina is foutief. Controleer de URL en probeer opnieuw om de pagina te openen.
  2. Uitzonderlijk zou het kunnen dat de pagina die U probeerde te openen nog niet aangemaakt werd (variant: de URL van die pagina is gewijzigd), alhoewel een andere pagina reeds een verwijzing (link) naar die pagina bevat (variant: nog steeds de oude URL gebruikt i.p.v. de gewijzigde URL). Door zo'n link te volgen ontstaat het probleem. Wij doen al het mogelijke om zo'n situaties te voorkomen, maar omwille van "nobody is perfect", gebeurt het uitzonderlijk toch wel eens. Als U denkt dat dit is wat er gebeurde,  contacteer ons hieromtrent aub. Indien mogelijk zullen we deze situatie dan rechtzetten.

Als geen van bovenstaande redenen helpen om te begrijpen wat U zou kunnen blokkeren om toegang te krijgen tot de gevraagde pagina, contacteer ons hieromtrent aub (met inbegrip van de URL van de pagina die U probeerde te openen). We zullen dan nagaan wat de juiste oorzaak is (en natuurlijk het ook corrigeren indien nodig).