Geen toegang

Printvriendelijke versiePDF-versie

Geen toegangU probeerde een pagina te openen waarvoor U geen toelating hebt.  Dit wordt typisch veroorzaakt omwille van een van volgende redenen:

  1. De pagina is niet toegankelijk voor anonieme bezoekers van deze website (toegang naar die pagina is beperkt tot geregistreerde leden).
  2. De pagina is niet toegankelijk voor leden die zich aangemeld hebben, maar enkel voor anonieme bezoekers van deze website. Als je echt toegang wil krijgen tot zo'n pagina (gewoonlijk hebben dergelijke pagina's enkel zin voor anonieme gebruikers), doe dan eers een logout en probeer dan opnieuw de pagina te openen.
  3. Uitzonderlijk zou het ook kunnen dat de pagina die U probeerde te openen nog niet officieel vrijgegeven werd, niet voor (anonieme) bezoekers en ook niet naar gebruikers die ingelogd zijn. Door een verwijzing (link) te volgen op een andere pagina naar zo'n pagina, ontstaat het probleem.  Wij doen al het mogelijke om zo'n situaties te voorkomen, maar omwille van "nobody is perfect", gebeurt het uitzonderlijk toch wel eens. Als U denkt dat dit is wat er gebeurde, contacteer ons hieromtrent aub. Indien mogelijk zullen we deze situatie dan rechtzetten.

Als geen van bovenstaande redenen helpen om te begrijpen wat U zou kunnen blokkeren om toegang te krijgen tot de gevraagde pagina, contacteer ons hieromtrent aub (met inbegrip van de URL van de pagina die U probeerde te openen). We zullen dan nagaan wat juist de oorzaak is (en natuurlijk het ook corrigeren indien nodig).